fbpx

MATTEMBURGH RIJOPLEIDINGEN VERLENGT CORONA MAATREGELEN

Update 1 april

Met inachtneming van de nieuwe Corona maatregelen besluiten wij onze opleiding stop tot en met 28 april te verlengen. Dat betekent dat alle (rij)opleidingen en examens tot een later moment uitgesteld worden. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de registratie van nascholingscursussen (code 95). Onze kantoren zijn in deze periode op afspraak geopend.

Met het uitstellen van alle opleidingsactiviteiten continueren wij eerder genomen maatregelen. Op 16 maart jl. besloten wij al preventief de deuren voor leerlingen te sluiten. Daarbij hielden wij al rekening met een verlenging. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, leerlingen en medewerkers staat voorop. Een maatschappelijke uitdaging die een ieder persoonlijk en zakelijk raakt, steun elkaar! Wij volgen nauwlettend instanties als de Nederlandse overheid, het RIVM en het CBR voor verdere beslissingen. Blijf op de hoogte via onze social mediakanalen en website.

In verband met de drukte adviseren wij u om contact op te nemen per email: info@mattemburgh.com. Wij stellen alles in het werk om uw vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. Wel kan het langer duren dan u van ons gewend bent voordat u reactie heeft ontvangen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Het team van Mattemburgh Rijopleidingen hoopt op uw begrip en verwelkomt u graag in de toekomst in goede gezondheid terug!

Op maandag 16 maart nam Mattemburgh Rijopleidingen al maatregelen.

Gratis* proefles auto!

Gratis* proefles
Direct starten
Ruim 40 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Voordelig en snel je rijbewijs halen

Probeer een Try The Bike!

Nieuwe motoren
Ruim 40 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Neem je vriend/vriendin gratis mee
Grootste motorrijschool van de regio