fbpx

VRACHTAUTO MET AANHANGER RIJBEWIJS CE HALEN?

Vrachtauto met aanhanger rijles met Team Mattemburgh!

Mattemburgh Rijopleidingen is dè rijschool van Brabant en Zeeland voor het rijbewijs CE. Met vestigingen in Bergen op Zoom en Goes kunnen wij je helpen aan het vrachtwagen met aanhangwagen rijbewijs.

Voorwaarde om het vrachtauto met aanhangwagen CE rijbewijs te halen, is dat je in het bezit bent van het C1/C rijbewijs.

CE rijbewijs halen: de standaard opleiding

Je CE rijbewijs halen kan op twee manieren: standaard en spoed. Tijdens de standaard rijopleiding volg je één of meerdere blokuren per week. Om goed op de hoogte te blijven van je vorderingen wordt er gedurende de rijlessen een instructiekaart bijgehouden. Na de eerste praktijklessen weet de instructeur precies hoe lang de rijopleiding gaat duren, het praktijkexamen wordt dan ook direct aangevraagd.

Spoedopleiding E achter C

De praktijk leert dat er vraag is naar een korte, maar praktijkgerichte rijopleiding voor het E achter C rijbewijs. Mattemburgh rijopleidingen biedt een vakopleiding aan die erg kort is en daarnaast wordt tijdens de opleiding de praktijk heel dicht benaderd.

Wanneer je ervoor kiest je CE rijbewijs te halen via de spoedopleiding, maken wij een planning voor je. Na de eerste les wordt dan een advies gegeven of je meer of minder uur kan rijden en weet je precies hoeveel je rijopleiding gaat kosten en wanneer en hoe laat je op examen gaat (maatwerk dus).

Bij de spoedopleiding wordt de opleiding in 5 tot 10 dagen gepland. Het grote voordeel hiervan is dat je hele dagen bezig bent met het grote materieel. Doordat je langere tijd achter het stuur zit kan je beter de praktijkuren benutten en wordt een praktijkdag van een chauffeur gesimuleerd.

Jouw voordeel

Beste prijsgarantie*
Opleiding op maat
Geen theorie nodig
Direct beginnen
Instructeurs zijn praktijkmensen

Medische keuring

Voordat je kunt starten met de CE opleiding, moet je een medische keuring ondergaan en de bijbehorende Gezondheidsverklaring invullen. Heb je het rijbewijs C1/C korter dan 3 jaar geleden gehaald, dan hoef je waarschijnlijk niet opnieuw medisch gekeurd worden. Een medische keuring is namelijk drie jaar geldig en de Gezondheidsverklaring 1 jaar.